2016. május 17., kedd

Gyors bemutatkozás :)

Üdv minden Látogatónak,Olvasgatónak! :)

Maruzs Gáborné, Detti vagyok. 25 éves, egy gyönyörű kislány anyukája :)

Elsősorban kreatív technikákkal,régi és új bútor megmentéssel/felújítással,újrahasznosítással, dekorálással,esetenként virágkötészettel foglalkozom.
Szakmámból adódóan babrálok a virágkötészettel,de élő virággal csak saját részre és naaagyon ritkán, mert nem szeretem ezt a részét a történetnek...sajnos. Ezért nem is akarok és nem is fogok dolgozni már virágárús-kisleányként :) Viszont a száraz kötészet,koszorúk,dekorációk már az én asztalom,így azzal többet fogtok találkozni :)



Gyermekkorom óta rajongok minden "HandMade" tevékenységért...

Rengeteg téma és dolog foglalkoztat szimultán, ami által megszállottja lettem az autodidakta tanulási formának és az éjszakai bagoly létformának. :) Szerteágazó tudásvágyam olyan vad és sokszor szürreális ötletek tárházát biztosítja, amivel sokszor még magamat is meglepem.
Nyelvet,kreatív technikákat,az asztalos mesterség egyes szegmenseit,a bútorfelújításhoz szükséges tanokat és ezen felül rengeteg mindent tanultam meg könyvekből, internetről, tapasztalatból szakképzett tanár vagy segítő nélkül.

Mégis talán legmélyebb és legrégebbre visszanyúló szerelmem a filmművészet,aminek szintén próbálom a számomra minden elérhető tudásanyagát elsajátítani és majd a későbbiekben hasznosítani is ezeket. Terveim szerint kreatív ténykedéseimmel karöltve fogom majd alkalmazni mindazt a tudást,amit hosszú ideje gyűjtögetek.
 

Stílusomat, habitusomat és személyiségemet illetően nem vagyok túl finom ember... Ezért az írásaim sem lesznek túl finomkodóak. :) (ezt sajnos előre látom)

Ettől eltekintve remélem Mindenki kedvét leli majd a blog böngészésében :)

Egyenlőre ennyit a tervekről és magamról is. :) Jöjjenek a posztok,az eddig felhalmozott anyagaimból :)


                                       
     Sok virtuális ölelés és pacsi! :)                                                                       Detti




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése